Ga naar hoofdinhoud

BDSM Ruimte

Uniek in Hulst

Een echt unieke en spannende ervaring voor Hulst en zeker voor erotheek L’amour is de mooi ingerichte BDSM-ruimte. Deze bevindt zich op de begane grond en is zeer discreet te gebruiken door de huismeesteres of huisslavin en natuurlijk voor BDSM-minded people. Deze ruimte is fantastisch ingericht met attributen van hoge kwaliteit. Echt professionele studio-kwaliteit met hoge veiligheidsnormen. Een prachtige bondage-tafel… een Andreaskruis… een elektrische lier voor ophanging… de juiste kwaliteit hand en voetboeien (verschillende paren)… een groot scala aan zweepjes… halsbanden… speeltjes voor anaalstimulatie… strap-on… speeltjes voor CBT… speeltjes voor tepeltorture…

De BDSM-ruimte heeft vele boekingsmogelijkheden

Te boeken als particuliere ruimte door twee mensen die een sessie willen spelen. De vergoeding voor de huur van de BDSM-ruim inclusief alle attributen  bedraagt dan €60 euro voor het eerste uur en €45 euro voor ieder daaropvolgend uur. Linnengoed en frisdrank zijn voorzien. Er is ook gelegenheid om U zelf om te kleden en te douchen.

Tevens is de BDSM-ruimte ook te boeken als studio samen met een Meesteres die regelmatig aanwezig is in erotheek L’amour. De meesteres is vaak ter plaatse en adverteert zelf op de bekende sites zoals Speurders.nl en Kinky.nl, Afspraakjes.com of Sexjobs.nl.

Ook te boeken als studio samen met een (lust) slavin die te boeken is en regelmatig aanwezig is in erotheek Lamour. De slavin is vaak ter plaatse en adverteert zelf op de bekende sites zoals Speurders.nl en Kinky.nl, Afspraakjes.com of Sexjobs.nl.

Meer informatie

Meer weten?

Informeer gerust naar de mogelijkheden van de studio. Een baliemedewerker met verstand van zaken kan U altijd ter plaatse of telefonisch te woord staan. Schroom niet en informeer dus gerust of kom gewoon lekker vrijblijvend kijken. De studio is altijd vrij ter inzage, mits er natuurlijk geen spel gaande is…

U bent van harte welkom namens:
Team L’amour 0031(0)114310485

Back To Top