Ga naar hoofdinhoud

Cinema

Erotheek L ‘ Amour is kenmerkend voor de kleine en knusse cinema die boven de winkel is gevestigd. De cinema heeft 9 heerlijke zitplaatsen en is ook voorzien van een gezellig en spannend bed, waar U zich de wildste dingen bij kan voorstellen. Een gevarieerd cinema-programma en natuurlijk de heerlijke spanningen van spontane mensen die gewoon eens lekker kunnen genieten tijdens een filmpje.

Tickets

Een enkel dagticket ( €10 ) voor de cinema geeft na aankoop éénmalig toegang tot de cinema.

Een dagticket  ( €15 ) voor de cinema geeft na aankoop de hele verdere dag vrij toegang tot de cinema-zaal. Tevens kun je met een dagticket blij verrast worden met leuke prijzen door eenvoudig direct op de achterzijde van het ticket te kijken.

Win prijzen met je ticket

Win een leuke verrassing!

Is Uw cinema inkom-ticket tevens een prijzen-loterij?
Jazeker!! (let op: enkel geldig bij dagtickets van €15,-)

Op de achterzijde van alle tickets  bij Erotheek L’ Amour staat een vermelding. Deze vermelding kan voor U dus een leuke verrassing betekenen.

Een gratis Inkom-ticket.
Een gratis Peepshow door 1 van de dames naar keuze.
Een gratis Handmassage door 1 van de dames naar keuze.
Staat er niks op het ticketje, wees dan niet getreurd want Uw cinema-ticket is gewoon geldig. Tevens krijgt u bij dit ticket ook een gratis frisdrankje aangeboden.

Als U een prijs heeft gewonnen, krijgt U van de baliemedewerker een tegoedbon welke één MAAND geldig is en alleen geïnd kan worden bij Erotheek L’ amour.

Alle koppels hebben gratis toegang tot de cinema.

Koppeltjes hebben bij ons ook altijd de mogelijkheid om te douchen en natuurlijk is een frisdrankje altijd inbegrepen.

Koppels voelen zich thuis in onze kleine en knusse cinema en natuurlijk ontvangen wij de trouwe en nieuwe bezoekers graag en gastvrij in onze Erotheek / Cinema.

Team L´ amour 0031(0)114310485

Bekijk ons gastenboek
Back To Top