Ga naar hoofdinhoud

Dames

Verschillende dames hebben onze erotheek gevonden, en zijn gaarne bereid om U daar te ontmoeten. Zij hebben de spannende mogelijkheid om U privé te ontvangen in hun eigen persoonlijke ruimte. De meeste dames adverteren zelf op bekende advertentiewebsites, zoals Speurders.nl, Afspraakjes.com, Kinky.nl en Sexjobs.nl. Of eventuele andere websites.Voor de aanwezigheid per individuele dame, verwijzen wij U naar de agenda.

Let wel: de agenda is altijd persoonlijk van de dames, er kan altijd een wijziging optreden. Het team van L’amour kan de agenda niet altijd direct bijwerken. Informeer daarom altijd voor de zekerheid op voorhand per telefoon of per mail. U kunt ons een mail sturen door onder het menu ”contact” het formulier in te vullen.

Gastenboek

Wilt U een reactie achterlaten? Kijk naar ons gastenboek. Wij vinden het enorm belangrijk om te weten wat uw ervaringen zijn met L’amour. Laat dus gerust een bericht achter door het formulier onder het kopje BLOG in te vullen! De moderator van Team L’amour zal uw reactie vol belangstelling beoordelen en eventueel doorplaatsen op onze website. Uw emailadres blijft altijd anoniem, dus schrijf gerust een leuk blog-berichtje.

Back To Top